Kunstforeninger

Tilbud til kunstforeninger

Kære kunstforening


Kender I Aabenraa Kunsthandel? Vi er et galleri beliggende i Sønderjylland, der både rummer tre arbejdede kunstnere med værksteder i lokalerne samt originale kunstværker og skiftende udstillinger af en bred og mangfoldig palet af såvel danske som internationale kunstnere.


Hos os finder I blandt andet værker af billedkunstnere, grafikere, keramikere, fotografer og tekstilkunstnere. Vi viser i nuværende stund kunst af blandt andet Alisa Liskin Clausen, Anne Lass, Anne Lildholdt Jensen, Bogdan Hoffmann, Birte Sandorff, Heike Jacobsen, Kaare Lytsen, Lars Waldemar, Leif Gerhard Nissen, Lisbeth Parisius, Marion Bösen, Martin Jensen, Mette Joensen, Kirsten Schrøder, Swaantje Güntzel, Søren Brøgger, Søren Møller, Thomas Lunau og Vibeke Erlang Christensen.


Vi arrangerer gerne rundvisninger og arrangementer for kunstforeninger både i åbningstiden og efter aftale, hvor vi byder på noget varmt at drikke og står til rådighed for spørgsmål og med viden om, hvad der rører sig i kunstlandskabet. Kom forbi og lad os hjælpe jer med at finde noget, der appellerer til netop jer og jeres medlemmer!


De bedste hilsner,

Aabenraa Kunsthandel

Copyright @ All Rights Reserved